Omschrijving

Wifi-camera met dubbele lens en met ingebouwde AI (kunstmatige intelligentie)

Maak kennis met 's werelds eerste commerciële beveiligingscamera met een dubbele lens. Nachtelijke kleuren video's zijn een realiteit geworden, zelfs met de afwezigheid van aanvullende verlichting. En ingebouwde AI-algoritmes maken alles makkelijker. Nu kunt u nauwkeurige waarschuwingen krijgen wanneer mensen en
voertuigen verschijnen in uw gespecificeerde zones. Zorg met de C3X voor bescherming op een hightech en professionele manier.

Dubbele lens

In de 2 MP-camera met dubbele lens worden levendige kleurbeelden gemaakt met behulp van twee lenzen – een lens registreert de omgevingshelderheid en de ander legt de kleurinformatie vast. Vervolgens worden de twee beelden samengevoegd met behulp van EZVIZ's eigen algoritme om een beeld te creëren dat rijk is aan details en realistische kleuren.

Nachtisie

Het gebruik van extra verlichting voor kleuren nachtzicht was briljant – tot de introductie van de C3X. De C3X maakt gebruik van dubbele lenzen en dubbele infraroodverlichting om betere kleurenbeelden weer te geven, zelfs bij de laagste verlichtingsomstandigheden. Schijnwerpers zijn niet nodig. De kleuren van de C3X zijn natuurlijker en het beeld is gelijkmatiger verlicht.

Bewegingsgestuurde opnamen van mensen en voertuigen

Met een ingebouwd diepgaand leermodel kan de C3X de beweging van mensen en voertuigvormen in realtime detecteren. Nu kunt u de precieze bewegingswaarschuwingen ontvangen die u altijd al wilde hebben. Wanneer niemand kijkt, neemt de C3X de dienst voor u over. Met de C3X kunt u bepaalde zones tekenen op de EZVIZ-app om te beschermen wat voor u het belangrijkst is. U kunt zelf bepalen of u mensen, auto's of beide buiten de zones wilt houden. Na detectie van interessante objecten zal de camera een luide sirene afgeven en het stroboscooplicht laten knipperen om indringers te verdrijven. U ontvangt binnen een fractie van een seconde een melding.

Gesproken waarschuwingen

Met de C3X kunt u uw eigen stem opnemen voor een aangepaste begroeting of afschrikking. Wanneer bezoekers bijvoorbeeld auto's parkeren in verboden gebieden, zal de camera een vooraf opgenomen bericht afspelen en de bestuurder instrueren om elders te parkeren.

Gratis 24-uurs cloud opslag

EZVIZ Europe brengt voor elke C3X camera een 24-uurs GRATIS cloudopslag uit,die levenslang actief blijft zonder extra kosten. Maak je niet meer druk, want je hebtaltijd toegang tot de laatste 24-uur door de gratis 24 uurs gratis cloud opslag.De EZVIZ CloudPlay-service is nu beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland,België, Luxemburg, Estland, Litouwen, Letland, Griekenland, Oostenrijk, Slowakije, Portugal,Cyprus, Finland, Malta, Slovenië, Polen, Roemenië, Zweden, Denemarken, Hongarije, Bulgarije,Kroatië, IJsland. Voor abonnees uit Polen, Roemenië, Zweden, Denemarken, Hongarije, Bulgarije,Kroatië, IJsland kan de betaling gedaan worden in de lokale valuta.

Bespaar geld op opslag en bandbreedte

Met behulp van de nieuwste H.265-videocompressietechnologie maakt de C3X helderdere en vloeiendere video, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan en gegevensopslagruimte en bandbreedte wordt verminderd.

Goede review van PC-Active

De EZVIZ C3X IP-beveiliginscamera heeft een goede review gekregen van PC-Active, de EZVIZ C3X heeft 4.5 sterren gekregen van PC-Active.Full HD 1080P

Nachtzicht

Nachtzicht in kleur

Wit ondersteuningslicht

Geschikt voor buiten

Tweeweg audio

Gratis APP

Wifi 2,4GHz

Wifi 5GHz

Ethernet aansluiting

POE

SD kaartslot tot 256GB

PTZ mogelijkheid

Alarm notificatie

Smart tracking

Adapter meegeleverd

Active defense

Onderscheiden van mens of voertuig

Smart AI

digitale WDR

H265 compressie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

C3X Colornight Vision

  • Merken EZVIZ
  • Model: C3X Colornight
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €159,00

  • Excl. BTW: €131,41

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

ezNVR geschikt voor 4 camera's

ezNVR geschikt voor 4 camera's

HDMI&VGA/100 meters wireless range/4 IPC Max. accessBuilt-in 1T harddisk24/7 hours continuously ..

€189,00 Excl. BTW: €156,20

ezWireless KIT NVR + 4x Husky Air

ezWireless KIT NVR + 4x Husky Air

Met deze geheel complete camera kit bent u in 1 keer klaar.geschikt voor woning of bedrijf.uitgevoer..

€599,00 Excl. BTW: €495,04

Tags: Nachtzicht camera